Wedding book kao savršena uspomena

Kada bi vas netko upitao, koji dio vjenčanja vam se posebno usjekao u pamćenje, što vas je posebno nasmijalo, razveselilo, uplašilo, koji bi odgovor bio? I, da li biste uopće mogli odgovoriti na to pitanje?

U većini vjenčanja dolazi do silne količine stresa oko priprema za vjenčanje do samog dana obreda da jednostavno ne možete pamtiti sve one slatke detaljčiće koji vam tokom dana upadnu u oko, a baš ti detaljčići, poput cvjetnih aranžmana na stolu, ili pogleda dragih vam ljudi na putu do oltara, daju vašem vjenčanju poseban šarm i karakter.

Nije vaša krivica, naravno, pa ženite se! Jednostavno se toliko toga odvija paralelno da ne stignete svu pažnju ravnomjerno rasporediti na sve što biste htjeli. Zato smo mi tu!

Vaši tajni agenti koji love svaki trenutak, svaki osmijeh i svaki detalj kako bismo ih urezali u fotografiju tako da, svaki puta kada ih gledate, oni ponovno ožive i poprime novu dimenziju, onu koju ćete moći gledati uvijek iznova, i proživljavati baš kao prvi put!

Pomažemo vam započeti pisanje vaše knjige života, jer, knjige su svojevrsni kompasi pomoću kojih lakše razumijemo život, empatiju, ljubav.  Lakše plovimo poimanjem svega oko nas, zašto i vi ne biste zaplovili stranicama knjige koja otkriva priču o vama, i kao hrabri kapetani za kormilom utisnuli svoje posebno sjećanje na svaku stranicu?

Budite autori vaše priče, i neka ona zauvijek ostane zapečaćena u trenutku, i ne brinite se oko ispisivanja stranica, tu smo da pomognemo!

Scroll to Top