Vjenčanje je da se veseli

Vjenčanje je da se veseli. To se nekako podrazumijeva, i ne trebamo vam mi kako bismo to potvrdili. No, poučeni dugogodišnjim iskustvom, ipak smo odlučili pisati na ovu temu.

Svi znamo koliko emocija je uključeno prije velikog Dana, koliko planova, organizacija, promjena i primjena. Svi znamo koliko stresno to može biti, pogotovo ako nešto ne ide u planu. Ako ne ide po planu, u rukavu bi trebali imati plan B, kako kažu „just in case“.

Stoga je razumljivo da u tom periodu svemu kumuje i stres, no to ne bi trebalo utjecati na vaše veselje i radost kada veliki Dan napokon dođe. To nije razlog da, ako tokom vjenčanja ili ceremonije nešto iskrsne i sve ne bude savršeno kako ste planirali, vaša razina raspoloženja splasne.

Iz naše perspektive, ukoliko niste raspoloženi, ili se brinete oko nekog detalja, sve se to odražava na fotografiju. Najveća šteta koja se može dogoditi, jest da zbog stresa od par minuta neka od fotografija ne odražava vašu sreće i veselje-već suprotno.

Stoga, koji bi bio naš savjet? Vjenčanje je da se veseli. Koliko god to zvučalo kao „klišej“, u biti je zaista tako jednostavno. Ukoliko ste nezadovoljni ili zabrinuti, vaše lice poprima drugačije crte i oblike, a neke trenutke ne možemo ponoviti. Stoga, naš savjet bi bio, još jednom, vjenčanje je da se veseli.

Vaši uzvanici s vama te vi s njima i sami sa sobom. Slavite svoju ljubav s ljudima koji su vaš došli podržati i biti sretni s vama-zbog vas. Vjerujte nam da nijedna emocija ne može pobjeći našem objektivu.  😉

Stoga, opustite se i uživajte slaveći svoju ljubav, a mi ćemo uživati loveći emocije i hvatajuće zapanjujuće kadrove.

Čitamo se. 😊

Scroll to Top