Fotogenično mjesto za fotkanje

Prije no što Vam misli odlutaju tko zna gdje, nećemo pričati o bajkama već o stvarnim lokacijama čija je osnovna svrha fotogeničnost, vjerovali ili ne. Naravno, da biste se odlučili na ovakav korak proslave i veličanja Vašeg dana u obzir morate uzeti vremenski period proslave, broj uzvanika i naravno, morate ispoštovati Vaše želje i htijenja, jer kao i u regularnim prostorima, vjenčanja na otvorenom mogu predstavljati kako zadovoljstvo, tako i izazov.

Nakon što dobro odvažete sve „za i protiv“ u slučaju vjenčanja na otvorenom, ostaje Vam samo pročitati našu verziju „za“ i baciti oko na neka od imanja koja nude tu mogućnost.

Zašto vjenčanje na otvorenom i čemu uopće razmišljati o tome?

Za početak, nije li to divno? 😊 Imati ceremoniju i proslavu na otvorenom prostoru uređenom po točno Vašim instrukcijama i željama? Moći imati dovoljno prostora neovisno o broju uzvanika i za sjedenje i za ples i za povremenu šetnju ( koja nam svima dobro dođe, pogotovo nakon objeda 😉).

A nadalje, možete stvoriti najfotogeničniju kulisu za bilo kakvo fotkanje koje zamislite. Ako želite konvencionalno fotografiranje ili pak malo modernije uz uporabu određenih rekvizita, na različitim pozicijama i sl. Veliki plus takvih prostora je sami, već ponaprijed, uređeni interijer i eksterijer, a Vi se samo morate odlučiti za lokaciju i možda poneki rekvizit. To samo po sebi olakšava posao i nama, a uvelike i Vama jer postoje točno određena mjesta koja su predviđena za fotografiranje pa se tako nitko ne mora previše zamarati oko kuta fotkanja, svjetlosti, slučajnih prolaznika ili bilo kakvih drugih neugodnih pojava koje se znaju naći na putu do savršene fotke.

Nadalje, ako Vam uređenje samo po sebi nije dostatno, sami ( naravno u dogovoru s vlasnikom) možete nadopuniti prostor svime što Vam srce poželi što u regularnim salama i restoranima nije baš praktično i lako. Prvenstveno zbog ograničenosti prostora, a zatim jer svakim novim „uguravanjem“ stvari u već postvaljeni prostor, isti taj prostor gubi svoj identitet što se kasnije opet odražava na fotografiju.

Sada kada znamo sve „za“, preostaje nam napomenuti par dobrih, fotogeničnih lokacija u okolici Zagreba.

Cloubhouse Golf je jedno od takvih mjesta koje svojim novouređenim interijerom i predivno zelenim eksterijerom nudi apsoutno sve što je potrebno za savršene fotografije. A ako ni to nije dovoljno, vjerojatno možete zaigrati i koju partiju golfa. 😉

Ranč Kurilovec nedaleko Velike Gorice je savršeno mjesto gdje se spajaju county, boho i rustikalni stil kojim je izgrađen i sam ranč. Na osami i prirodi zabava je zagarantirana, a sigurni smo da će se zabaviti i naš fotoaparat.

La Grma je slatko, unikatno i praktično boutique mjesto koje se nalazi u zaštićenom području park šume Grmoščica. Nekad je to bila tvornica perja, a danas je to sasvim nova priča koja se mijenja, naravno, u ovisnosti sa željama mladenaca. Što želite-to dobijete. A s Vašim zadovoljstvom interijera, rasti će i kvaliteta fotografija.

To nikako nije sve, samo smo zagrebali po površini, a ako Vas zanima više o ovim i sličnim mjestima, ostanite s nama jer ćemo još koji puta pisati o njihovoj ljepoti i uzročno-posljedičnoj vezi s onim što je nama lijepo-fotografijom.

Čitamo se.

Scroll to Top