Prvi ples

Prvi ples mladenaca je zasigurno najromantičniji trenutak kojeg priželjkuje svaka mlada. To je običaj kojim se mladenci uzvanicima po prvi puta predstavljaju kao muž i žena. Trenutak u kojem je obojima već jasno da su zagazili u bračne vode i da njihova plovidba počinje upravo tim trenutkom, držeći jedno drugo, držeći svoj cijeli svoj svijet.

Ima li veće ljepote od trenutka u kojemu započinje pjesma, i mladenci zauzimaju plesnu pozu te prvim plesom započinju svoju životnu priču? Što je više potrebno, nego uloviti taj iskreni stisak oko struka i smiješak?

Dobra glazba koja prati prvi ples, udobne cipele i svakako dobar fotograf koji zna uloviti spontane trenutke, iskrene osmijehe koje razmjenjujete i dati savjet oko poziranja obzirom da je i sam vrsan u plesu. 😊

Svi znamo da su romantika i spontanost jedna strana medalje, a s druge strane čeka stres i želja za savršenim prvim plesom.  Stoga se opustite i prepustite struci da obavi profesionalni dio i vaš prvi ples učini najromantičnijom stanicom vaše ljubavne priče. Vi se opustite, nemojte previše stajati jedno drugome na noge i budite svoji!

 I kako se kaže break a leg! (Za sreću naravno! 😉)

Scroll to Top