At the end of the day all that matters is love and memories so make sure you give it and make sure you make them.

Drago mi je da sam ušao u uži izbor za Vašeg fotografa 🙂
Vaše vjenčanje je jedno od najvažnijih trenutaka u vašem životu i biti će mi velika čast ako mi poklonite povjerenje da ga trajno zabilježim. Kao Vaš fotograf cilj mi je da premašim Vaša očekivanja i napravim jedinstvene i Vama drage fotografije koje ćete sa zadovoljstvom gledati sa svojom obitelji i prijateljima.

Planiranje vjenčanja zna biti prilično stresno i ovdje sam da pomognem. Vjerujem da je komunikacija između nas vrlo važna za postizanje željenih rezultata i volim saznati sve o Vama što mi je potrebno da svoj posao obavim onako kako bi Vi željeli. Svoje iskustvo sa vjenčanja i poslova vezanih uz vjenčanje  podijeliti ću sa Vama i pomoći Vam da finalizirate sve detalje bitne za taj dan.

Cijena fotografiranja vjenčanja je često velika investicija, a ovisi koliko smo dugo sa Vama i što sve želite od naših usluga, knjiga i opreme.   Budući da mi je draga Best Buy filozofija tako sam spreman ponuditi Vam kvalitetnu uslugu i dobre cijene na obostrano zadovoljstvo.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko vrsta knjiga, najbolje kvalitete, ručno rađene s ♥ u Hrvatskoj od najkvalitetnijih materijala i Felix Schoeller fotografskih papira kao i dugotrajnim tintama za Vaše trajno sjećanje na najljepše trenutke u životu.

Sve knjige su potpuno personalizirane sa velikim izborom dizajna, vrste materijala za korice kao i boje, veličine, načina uveza. Za svakoga ponešto. Knjige su zaštićene u elegantnim kutijama od ljepenke ili drveta, a mogu biti obučene u isti materijal kao Vaša knjiga sa posebno dizajniranim natpisom za Vas.

Sav foto i video materijal u digitalnom obliku pohranjen je za Vas na USB štapiću. Fotografije su u punoj rezoluciji, probrane i obrađene. Desetak dana nakon vjenčanja šaljem Vam na korekciju pripremu za knjigu koja ide u tisak tek pošto ste Vi to odobrili. Sav materijal sa Vašeg vjenčanja možete očekivati u roku do 60 dana poslije vjenčanja.

Videosnimanje sa 8K kamerama sa izmjenjivim objektivima i montaža u profesionalnim programima kao i upotreba stabilizatora slike i drona za snimanje iz zraka jamče Vam raznovrsnost i kvalitetu snimljenog materijala. Upotrebljavamo profesionalne audio snimače zbog bolje kvalitete zvuka. Kod važnijih događaja (obred vjenčanja, restoran…) koristimo dodatne kamere da pokrijemo sve kutove i unesemo dinamiku u Vašu snimku.

Video snimku isporučujemo u FHD ili 4K rezoluciji: glavni dio od cca. 90min. sa uvodnim špicama u svakom poglavlju i sažetak kroz cijelo vjenčanje.

Čuvajte i pokazujte fotografije sa vašeg najvažnijeg dana u prekrasnim knjigama rađenim da traju.

Scroll to Top