Schloss Schönbrunn-1

Bilo kuda, mi smo svuda

U postu na linku https://artistica.hr/kako-odabrati-lokaciju-za-fotosession/ smo dali neke od savjeta kako odabrati lokaciju za fotosession, što imati na umu prilikom odabira i sl. ( Slobodno se prisjetite na linku 😊 ). Danas ćemo malo nadopuniti našu riznicu savjeta, jer smo i mi otišli malo dalje od Lijepe Naše.

Naravno, slažemo se mi s onom svugdje je lijepo, ali doma je najljepše, no isto tako znamo koliko promjena lokacije dobro dođe. Prvo i osnovno, uzvanici i sami mladenci su uzbuđeniji zbog prirode okruženja i povijesti koja se krije iza lokacije ( naravno, svaka lokacija je priča za sebe), kao drugo arhitektura i velebnost izdanja crkvi, hotela ili spomenika zaista, ali zaista ostavljaju bez riječi. Kako uživo, tako i na fotki, a to je ono što je nama bitno. 😊

Postoje male razlike ako se iz Lijepe Naše ide negdje vani ili ako su mladenci već tamo pa dolazi naša malenkost, no bez brige, napisati ćemo posebni članak i o tome. 😊

Danas ćemu uzeti u obzir slučaj kada su mladenci već negdje primjerice u Beču, bilo gdje u Njemačkoj, možda Austriji, a možda i dalje. Ovisno o Vašim preferencijma, naša kamera i mi stižemo na adresu. 😊 ( p.s. ne znamo ako znate, ali mi zaista volimo putovati 😊)

Ukoliko mladenci već jesu negdje, oni otrprilike već imaju predodžbu o tome gdje bi se voljeli slikati, a da bude blizu crkve kao i blizu lokacije za slavlje nakon kako bi svaka fotka izgjedala savršeno. Ukoliko ipak nama poklonite povjerenje, mi napravimo s naše strane malo istraživanje o tome koje su znamenitosti blizu, a da se uklapajau u koncepciju zamišljenog vjenčanja i osobnost samih mladenaca kako bi sve bilo u skladu.

Pre wedding fotkanje naravno obavimo na tim divnim lokacijama sve u dogovoru kako bi vaš dan zaista bio zaokružen fotkama koje će, baš kao i spomenici ili dvorci, biti vječni podsjetnik na vaš Dan. Obzirom da su u pitanju malo specifičnija vjenčanja u pogledu održavanja same proslave nakon obreda, mi se u potpunosti prilagođavamo potrebama vas kako bismo vam, kao u uvijek, bili na raspolaganju i pomogli maksimalno što se kasnije odražava na fotkicama.

Prema tome, kamo idemo? Beč? Frankfurt? Ili vi imate možda bolju ideju?

Fotkamo se! 😉

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *