Put pod noge

U zadnjem članku smo ukratko opisali kako otprilike izgleda procedura kada su naši dragi mladenci već na lokaciji na kojoj se vjenčanje i fotkanje održava. Danas ćemo malo začiniti našu riznicu i opisati vam kako stvari funkcioniraju kada mi dolazimo na mjesto održavanja vjenčanja, gdje god ono bilo. 😊

Uvijek naglašavamo, i to ćemo vjerojatno činiti vječno, ( Ne zamjerite 😊) kako je priprema pola posla. Iz našeg iskustva možemo potvrditi da to zaista jest tako. Poslije dobre pripreme potrebno je odraditi fizički dio  i imati još mrvicu koncentracije i strpljenja kako bi sve bilo onako kako bi trebalo biti, jer, glavni dio samog planiranja, određivanja lokacije za fotkanje, istraživanje područja i najboljih mjesta već je odrađeno.

Po našem dogovoru, mi na sebe preuzimamo što je moguće više toga kako biste se vi ipak mogli posvetiti finalnim stvarima i organizaciji samog vjenčanja. Ovisno o gradu u kojem jeste, ili u kojem želite proslaviti vaš Dan, mi se pobrinemo da škicnemo i proučimo sve što je važno u bližoj okolici kako ipak ne bismo pola vremena gubili na vozikanje uokolo.

Po završetku istraživanja, mi dolazimo na lokaciju dan ranije kako bismo i sami bili sigurni da je sve kako treba biti. Pritom ne mislimo da postojanje samih znamenitosti, ( teško da bismo mogli/smjeli premještati ili preuređivati neki velebni dvorac 😊), već na mini lokacije koje bi svojim položajem, osvjetljenjem, igrom svjetla i sjene mogli utjecati na same fotke. Naravno, tu u obzir uzimamo i sam stil vašeg vjenčanja što uključuje i vaše osobnosti kako bi sve bilo skladna cjelina bez odskakivanja i stilovima fotki prije, tijekom i nakon vjenčanja.

Obzirom na specifičnost hotela u kojima se proslava odvija, prvenstveno mislimo na to da je u pitanju neki ručak s kasnijom zakuskom, ili rana večera;  uopće nije naporno što je savršeno podloga za divne, energične i veličanstvene fotke koje će vas godinama nakon ostavljati bez teksta. ( Kao i nas 😊).

Scroll to Top