Wien-1

Put pod noge

U zadnjem članku smo ukratko opisali kako otprilike izgleda procedura kada su naši dragi mladenci već na lokaciji na kojoj se vjenčanje i fotkanje održava. Danas ćemo malo začiniti našu riznicu i opisati vam kako stvari funkcioniraju kada mi dolazimo na mjesto održavanja vjenčanja, gdje god ono bilo. 😊

Uvijek naglašavamo, i to ćemo vjerojatno činiti vječno, ( Ne zamjerite 😊) kako je priprema pola posla. Iz našeg iskustva možemo potvrditi da to zaista jest tako. Poslije dobre pripreme potrebno je odraditi fizički dio  i imati još mrvicu koncentracije i strpljenja kako bi sve bilo onako kako bi trebalo biti, jer, glavni dio samog planiranja, određivanja lokacije za fotkanje, istraživanje područja i najboljih mjesta već je odrađeno.

Po našem dogovoru, mi na sebe preuzimamo što je moguće više toga kako biste se vi ipak mogli posvetiti finalnim stvarima i organizaciji samog vjenčanja. Ovisno o gradu u kojem jeste, ili u kojem želite proslaviti vaš Dan, mi se pobrinemo da škicnemo i proučimo sve što je važno u bližoj okolici kako ipak ne bismo pola vremena gubili na vozikanje uokolo.

Po završetku istraživanja, mi dolazimo na lokaciju dan ranije kako bismo i sami bili sigurni da je sve kako treba biti. Pritom ne mislimo da postojanje samih znamenitosti, ( teško da bismo mogli/smjeli premještati ili preuređivati neki velebni dvorac 😊), već na mini lokacije koje bi svojim položajem, osvjetljenjem, igrom svjetla i sjene mogli utjecati na same fotke. Naravno, tu u obzir uzimamo i sam stil vašeg vjenčanja što uključuje i vaše osobnosti kako bi sve bilo skladna cjelina bez odskakivanja i stilovima fotki prije, tijekom i nakon vjenčanja.

Obzirom na specifičnost hotela u kojima se proslava odvija, prvenstveno mislimo na to da je u pitanju neki ručak s kasnijom zakuskom, ili rana večera;  uopće nije naporno što je savršeno podloga za divne, energične i veličanstvene fotke koje će vas godinama nakon ostavljati bez teksta. ( Kao i nas 😊).

Stoga, ako još niste sigurni gdje i kako, javite nam se i mi ćemo vam pomoći s odabirom lokacije kako bi svaka fotka odražavala vaše zadovoljstvo. Nadamo se da vam je ovaj članak bio zanimljiv, za više informacija ili bilo kakve upite, svakako nas posjetite na Instagramu https://www.instagram.com/artistica_zagreb/?hl=hr te Facebooku https://www.facebook.com/foto.video.snimanje.vjencanja.

Fotkamo se! 😉

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *