Vjenčanje Artistica (10)

Vjenčanje u Vašem stilu

Ovaj članak namijenjen je vama mladencima, budućim supružnicima koji ćete od tog Dana zajedno krenuti na Vaše životno putovanje! Zašto je važno da Vaše vjenčanje bude organizirano u Vašem stilu i što to znači?

Trendovi su se promijenili i više ništa nije kako je bilo pred desetak godina-da vjenčanje bude osmišljeno po unificiranom obrascu u kojem se točno zna tko što u kojem trenutku radi i što je čija zadaća. I to je uredu! Vi se ženite/udajete, ne vaša rodbina, ne vaši roditelji, ne vaši prijatelji. Oni su uzvanici na Vašem vjenčanju, no vi ste ti koji plovite ka bračnoj luci. Stoga je i više nego uredu organizirati vjenčanje koji odiše Vama i Vašom osobnošću. Ako ne želite klasične revere-to je uredu! Ako želite drugačiju vjenčanicu-to je uredu! Ono što je bitno jest da ste vi zadovoljni i opušteni tokom Dana iz više razloga. Da ih ne nabrajamo sve, reći ćemo samo da je fotografija bolja i kvalitetnija ukoliko ste opušteni i zadovoljni.

Nadalje, iz naše perspektive, puno je ugodnija atmosfera tokom fotografiranja ukoliko je kulisa vjenčanja posložena onako kako mladenci žele. Neki detalji poput rekvizita tokom fotografiranja, ili neke luckaste poze koje „nisu uobičajene“ daju puno bolje fotografije-opuštene, spontane i predivne -jer to je ono po čemu Vi želite pamtiti svoj dan. I to je i više nego uredu!

Koliko god taj period organizacije vjenčanja, osmišljavanja rasporeda sjedenja, liste uzvanika, osmišljavanje jelovnika i sl. bio stresan-na sami dan će se isplatiti zadovoljstvom koje ćete osjećati znajući da iz svakog kutka odišete Vi i Vaša osobnost. I kada se budete prisjećali godinama nakon, osjećati ćete jednaku razinu zadovoljstva kao na sami Dan.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *