Artistica bw-101

„Bal pod maskama“

Priznajte, koliko vas je od malena sanjalo o predivnom balu pod šarenim maskama, raznih uzoraka i boja, u predivnim haljinama uz prigodnu glazbu? 😊

E pa želje su vam ispunjene. 😊 Šalu na stranu, situacija jest takva kakva jest, ali zašto ne izvući najbolje iz nje? Svakog dana treba izvlačiti najbolje iz života, a pogotov na vaš Dan!

Stoga vam danas pišemo o dobrobitima koji proizlaze ispod nošenja maskica na vjenčanjima i načine na koje iste možete okrenuti u svoju korist!

Pa krenimo. 😊  

  • Maskica uvelike može poslužiti kao modni dodatak. Različite boje, ukrasi i uzorci se vrlo laku daju uklopiti u koji god outfit odaberete, nije li to super?
  • Fotografije poprimaju sasvim novu dimenziju, obogaćuju se smiješnim pozama, svakojakim izrazima(koji već budu utkani na maskicama) ili u krajnju ruku svi možete govoriti „doktor“ umjesto „ptičica“ dok se slikate(ukoliko su u pitanju klasične plave/zelene maskice) ili nešto tipa toga, ali razumijete poantu? 😊
  • Znate onaj „neugodnjak“ kada se na svadbi sretnete s nekim tko vas je tamo nekad jednom upoznao, i sada započinje priču s vama skroz entuzijastično, a vi nemate pojma tko je to? Maskica riješava stvar! Kako pokriva veći dio lica, vaše facijalne ekspresije su zaštićene i na taj način taj netko neće tako lako shvatiti da vi zapravo ne znate tko je on. Lukavo, zar ne?
  • Možete li zamisliti kako cool izgleda zajednička fotografija svih uzvanika pod maskama? 😊
  • I zadnje, ali ne i manje važno, dolazimo do samog „bala pod maskama“! San svih snova okorjelih romantičara  i sanjara. Ako zajednička fotografija izgleda cool, koliko cool tek mora biti ples, iliti ga, bal pod maskama?  😊

Malo smo se našalili, ali nadamo se da ste shvatili bit. Ništa ne može biti toliko loše koliko se dobrog iz svega može izvući. Stoga, izvucite svoje maskice, dajte kreativnosti na volju,i svakako nam se javite povratno i podijelite svoje dogodovštine s nama.

Čitamo se! 😊

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *